Frejs är en revisionsbyrå som arbetar främst med mellanstora och mindre bolag. Deras kontor befinner sig i Stockholm, Göteborg och Smålandsstenar men deras kunder runt om i hela Sverige, och även till viss del utomlands. Eftersom de har kunder både i den mindre skala och i den mellanstora skalan så har de grundläggande förutsättningar på plats att lyckas med både mindre och större utmaningar och uppdrag.

1974 började Frejs resa. Precis som alla resor började den smått men Frejs har med tiden vuxit sig större. Numera har byrån ungefär 50 stycken anställda i sina kontor. Dessa 50 stycken anställda är specialister inom sina ämnen och arbetar med redovisning, skatt, juridik, IT-revision och moms bland annat.

Stockholm är en fantastisk stad. Här finns möjligheter för företag att lyckas och här finns möjligheter för Frejs revisionsbyrå att hjälpa dessa företag med sin ekonomi och annat. Frejs har ett kontor i Stockholm som bemannas när det behövs. Detta betyder att de kan arbeta närmare er som företag om ni befinner er i Stockholm.

Frejs arbetar alltså främst med mellanstora och mindre företag. Detta gör att de kan arbeta närmare företagen och få större förståelse för deras arbetsmetoder, framtidsplaner och hur de ska kunna ta sig dit. Frejs har en målsättning att dessa mellanstora och mindre bolag ska vända sig till dem med frågor de vill ha svar på och problem de vill ska lösas. Själva revisionen är menad att förminska de risker som företagsledare, ägare och andra i företaget genom att hjälpa dem följa de lagar, regler och villkor som behöver följas.

Frejs satsar inte på korta affärer. Deras kunder stannar ofta länge vilket Frejs själva inte alls har någonting emot. Detta gäller i Stockholm, men också i Göteborg, Smålandsstenar och på andra platser där kunderna befinner sig. Genom att ha ett långsiktigt är det enklare att ha kontinuitet. Ju längre samarbetet pågår desto enklare blir det att arbeta tillsammans.

Behöver du revision i Stockholm med omnejd så Frejs alltså dit du ska!